Geplaatst op Geef een reactie

Eikenblaadjes

De groen/blauwe collectie

Het is herfst en tijdens de heerlijke wandelingen door het bos en over de heide zie ik ze overal liggen: eikenblaadjes! De ene nog mooier van vorm dan de andere. En ja als glassieradenmaker wil ik dat beeld dan bevriezen en omzetten in iets blijvends… van glas natuurlijk. Zo ontstond deze nieuwe collectie van hangers en een eikenblaadje waar ik nog een bestemming voor zoek. Wordt dit een sierspeld om je vest mooi mee te sluiten of misschien wel een haarspeld… Ik denk dat ik er nog een ring met een eikeltje bij maak. Mooi en lekker herfstig. Kan ik meteen mooie sieraden bedenken voor de andere seizoenen.

Dit is een handgemaakte, in de glasoven gevormde hanger, gemaakt met een combinatie van stukjes gekleurd dichroide glas. Deze hanger is er in groen/blauw en oranje en iedere hanger is uniek, want het is handgemaakt. Iedere hanger is opgebouwd uit 3 versmolten glaslaagjes en zijn in de karakteristieke vorm van een eikenblad geslepen en gepolijst en hebben een sterling zilveren donuthanger, hangend aan een zwart leren koordje van 90 centimeter (eenvoudig in te korten). 

Wordt geleverd in een zwart milieuvriendelijk geschenkdoosje.

Gefused, in vorm geslepen en gepolijst bullseye glas.

€89

Geef een reactie