Geplaatst op Geef een reactie

Podcast

Michel Rudolphie, bestuursvoorzitter van Viore, interviewt mij voor de VIP Viore podcast en we praten over mijn ervaring met borstkanker, de support daarbij en over mijn grote passie: glas.

Dit zegt hij in de introductie: “Een mooi gesprek met een van onze vrijwilligers, Katinka Bosch uit Hilversum, die enthousiast vertelt over haar passie maar ook open is over haar borstkanker. ‘Mooie dingen maken’, is iets wat ze graag doet. Als ze in 2016 gediagnostiseerd wordt met borstkanker zijn het glas en de Art School in Schotland een fijne uitlaatklep. Het is creatief, maar ook technisch en het eindresultaat komt tot stand op hoge temperatuur in een speciale glasoven en heeft daarmee altijd een verrassing in petto. Ze laat zich inspireren door de natuur en houdt van kleur. Naast sieraden maakt ze o.a. schalen, vazen en ‘schildert’ ze met glas. Tevens geeft ze workshops ‘glassieraad maken’ en cursussen glas-in-lood en glas fusing bij Volksuniversiteit Hilversum en ook bij Viore. Meer info: katinka-artglass.nl en boschkatinka op Instagram.”

Op 2 januari, mijn verjaardag, werd de podcast online gezet: wat een mooi cadeau! Ik hoop dat je er met plezier naar luistert. 

Groetjes,

Katinka

 

 

Geef een reactie