Geplaatst op Geef een reactie

Klass 1e lustrum: 5 jaar met hart en ziel creëren en ondernemen

Wow!! Klass Katinka Art Glass bestaat alweer 5 jaar. En wat is de tijd snel gegaan!! De eerste jaren zijn heel leuk, met veel uitprobeersels, experimenten (zowel in artistiek als in ondernemerschap), werk verkopen en verkocht krijgen op meerdere plekken. Zoals ik wel vaker in mijn leven gemerkt heb, blijkt een goed plan te werken. Doelen zijn door Corona lastig te halen, maar ik geef de moed niet op. Er zijn mooie momenten (exposities, glasblazen in het glazen huis in Lommel, objecten die menig tuin in Nederland sieren, maar ook naar de Provence en zelfs naar Japan verscheept worden). Minder fijn is, zoals reeds genoemd Corona, waar ik 1:1 workshops moet geven, maar ook de hoge energieprijzen maken dat ik mijn (inmiddels 3) ovens conservatief moet stoken. Afgelopen jaar zit Klass in de lift: mooie opdrachten stromen binnen. Vanavond is voor mij de kers op de lustrumtaart: Dé Hilversumse onderneming van het jaar krijgt een bokaal van mijn hand. Zo cool! En zo dankbaar dat ik met hart en ziel mag creëren en ondernemen: op de volgende 5 jaar! 🤩

Geef een reactie