Geplaatst op Geef een reactie

December feest!

Klass kerstdecoraties

Voor de bewuste consument valt het niet mee iets leuks cadeau te geven. Als zzp’ende kunstenmaker probeer ik mijn steentje bij te dragen: mijn glasovens draaien op zonne-energie, ik probeer geen plastic te kopen, maar ontvang ik het (bijvoorbeeld bubbelwrap), dan hergebruik ik dat. Mijn glasleveranciers verpakken het glas ook steeds vaker zo duurzaam mogelijk. Al is er eentje, die stort een doos glas vol met krantensnippers, wat enorm veel troep geeft bij het uitpakken. Maar je moet er wat voor over hebben he?! Mijn atelier is onverwarmd en ik moet nu echt eens gaan isoleren, maar thermokleding, een elektrisch warmtekussen en veel koppen thee, houden mij redelijk warm. Voor cursisten plan ik, als het nodig is, dat ik een gevulde glasoven aan kan zetten, dan is het lekker warm tijdens de workshop. Ook ben ik aan het experimenteren met glas uit de glasbak. Daarover binnenkort meer. Heb je iets bij mij gekocht en is het stuk? Kom dan terug, dan repareer ik het voor je. Wist je dat je via mijn site cadeauvouchers kunt bestellen, ook voor een glasworkshop? Nog niet overtuigd? Steun dan gewoon een andere lokale kunstenaar of ondernemer!

Leuke kerstboomdecoratie om cadeau te doen of voor jezelf te kopen. Deze zijn gemaakt met verschillend gekleurde glasstaafjes met oranje, lichtblauwe, donkerblauwe of groene boventonen. Koop je er drie, dan krijg je de vierde gratis (het kwartet van alle vier). Kies dan voor de aanbieding!

Geef een reactie